16 april

Sitter hemma hos mami och äter Ben & Jerry's samtidigt som jag försöker traggla mig igenom ett tråkigt häfte om riskanalyser. Fy! Påminner om någon av Börjes föreläsningar... Tänkte ge mig ut och springa till Storsjön lite senare. Ska byta om snart så att jag ställer in mig mentalt :P Sprang i söndags också, men jag värmde inte upp ordentligt så jag fick en sträckning i låret. Lite onödigt sådär. Fick en jäkla träningsvärk i flera dagar efteråt också, orkar ju inte träna så mycket nu när jag går upp halv fem på morgonen osv. Men nu är det dags igen, har fått sova mer än 11 timmar i natt så nu mår jag bra igen :) Var helt slut igår kväll, haha. En riktigt stor nackdel med det yrket jag valt är de oregelbundna tiderna. Man blir så trött. Som bäddat för misstag i till exempel läkemedelshanteringen.

Skulle ju tagit med mig ipoden för att göra det hela lite roligare, men det glömde jag såklart. Hur som helst, nu är det jogging som gäller!


Trööött

Står och fixar i ordning matlåda för imorgon. Det är så mycket hela tiden att man inte hinner med att göra så mycket roliga saker. Efter praktiken idag satte jag genast igång med tvätten, vilket jag fortfarande grejar med. Tänkte gå och träna idag, men jag varken hinner eller orkar. SKA lägga mig tidigare idag, måste... Nu när jag ändå inte jobbat kväll. Börjar få lite smått ångest för den stora uppgiften som ska skrivas också. Fy. Får läsa igenom vad vi egentligen ska göra... Och så är det ju något dokumentationsseminarium också som jag inte alls har koll på, haha. Goodie goodie! Ska i alla fall träffa mina tjejer på fredag, ska bli mysigt. Kul att få prata av sig och dela lite intryck man fått.

Nu ska jag fortsätta fixa här, måstena tar aldrig slut :P


Weekend

Min handledare ringde i eftermiddags och sa att hon fått hoppa in för någon som var sjuk och därför inte skulle jobba i helgen. Hon frågade hur jag ville göra, så jag valde att komma på måndag istället :) Får ju ändå inte betalt, så att vara där på helgen i onödan känns ju bara dumt. Så nu är jag ledig i tre hela dagar. Lyx! Lade upp tillgänglighet på Vikariebanken, men lär inte få något arbetspass eftersom jag är ute så sent.

Jag sov länge idag och det var superskönt. Sov ca 4 timmar natten innan (hatar kvällspass följt av dagpass, man sover alltid dåligt och alldeles för lite), så det var välbehövligt. Åt frukost i lugn och ro framför datorn och började packa för att åka hem till mamma. Gick och handlade också innan jag tog bussen dit. Efter maten blev det en långpromenad till Storsjön, ovanligt längesen jag var ute och gick nu. Trots grått väder och hårda gummistövlar var det en skön promenad :) Sedan bakade jag kladdkaksmuffins. Mumma! Har nu smaskat i mig 5 st. Resten ska sparas till på söndag, då en av mina mostrar och hennes sambo kommer. Lite skönt att slippa äta upp alla själv faktiskt ;) För så hade det blivit, eftersom mamma vägrar att ha onyttiga saker hemma som hon kan gå och äta av...

Får se vad morgondagen har att bjuda på! Nu ska jag krypa till kojs med min bok. Kanske katten också.
Godnatt!


RSS 2.0