Update

Hög tid för mig att gå och duscha, ska möta upp Sofia och Emilia utanför Gina för lunch om en timma! Haha, jag kan sova hur länge som helst. Somnade vid halv åtta på kvällen igår och vaknade igen tjugo i tolv. Kom då på att jag inte hade dragit ner persiennerna, inte tvättat bort sminket och låg med kläderna på. Gick upp och gjorde i ordning mig samt satte mig och läste lite bloggar en halvtimma eller något. Gick och lade mig igen och tänkte att jag nu minsann inte skulle sova så länge på morgonen. (Brukar ofta ställa klockan även om jag är ledig, annars sover jag bort halva dagen). Vaknade ju några gånger på morgonen, men var så trött att jag inte kunde kliva upp. Men när klockan blev 10:20 var jag tvungen ;) Suck. Kan bero på mitt låga blodvärde. En på jobbet som jag ska jobba med i sommar kollade det igår för att öva och såg att det var nere på 113 igen. Ska man behöva äta järntabletter livet ut?!



Fredag

Lämnade in det sista skolarbetet för detta året idag. Dock känns det inte som om jag har sommarlov direkt.. Beror väl på att jag börjar jobba på tisdag. Heltid i 10 v igen... Har smått ångest över det eftersom jag är rädd för att jag inte kommer orka. Det är ett helvete med huvudvärken då jag jobbar så oregelbundet. Hatar det. Orkar inte med den, men vet inte vad jag ska göra åt den. Ibland är jag så trött på den att jag har lust att bara lägga mig ned och dö. Men det går ju inte när man ska prestera hela tiden.. Ringde till Jimmy tidigare ikväll eftersom han fyllde 12 år idag. Hans sommarlov börjar den 17:e och då är han HELT ledig. Minns somrarna då man kunde göra precis vad man ville, när man ville. Vilken frihet! Saknar det verkligen. Nu är man aldrig riktigt ledig. Tänker hela tiden på nästa sak som ska ta vid, liksom. Med tanke på huvudvärken som jag aldrig blir av med så borde jag ta ett år ledigt eller något, verkligen tänka på mig själv och bli bra. Men det går ju inte?!
Nej, nu ska jag byta ämne, detta är väl inte kul att läsa om...

Jag var och hälsade på Sanna och Wilma i Överlida igår. Tobbe träffade jag nästan inte alls och det var rätt skönt. Bara få umgås med Sanna (och hennes lilla 1-åriga dotter). Inte för att jag tycker illa om honom på något sätt, mer för att jag saknar tiden då det bara var vi. Somrarna, återigen.. Vi hade så kul! I alla fall så var vi på Ge-kås en sväng. Jag köpte nya underlägg (som faktiskt går att torka av), 2 muggar (gjorde sönder en häromdagen), 2 skivor, ett väggord ("love" i svart text) och stenar till min ljuslykta. När vi kom hem stekte vi pannkakor. Mumma! Träffade ju såklart Rex också, deras 6 månader gamla rottweiler. Så söt och go! Vi tog en promenad och rastade hunden samtidigt, och senare tittade vi in hos Sannas mamma.
Trist att vi bor så långt ifrån varandra.. Innan hade vi 15 meter, nu har vi 1 timmes bilfärd.

Dagen idag har varit lite konstig, saker har krånglat och det har varit jobbigt stundtals. Men mamma, Ole och jag gick på marknaden i alla fall och gjorde några ärenden. Har ju varit kanonväder, men har mest suttit inne och skrivit på arbetet. Sedan blev det bråttom att få iväg det innan postlådan tömdes (skulle skicka det hem till läraren). Hoppas på en bättre dag imorgon. Speciellt för att mamma fyller år då :) Blir grillning hos mormor och morfar om allt går som planerat. Nu måste jag gå, batteriet i datorn tar slut!


RSS 2.0