Första advent

Var med på medeljympan på Friskis i förmiddags, sedan hade vi adventsfika med mormor och morfar. De flyger till Kanarieöarna (Fuerte Ventura) imorgon, så de blev extra omkramade idag ♥ . Vi pratade bland annat om otäcka saker de varit med om andra år, till exempel när de fastnat i undervattenströmmar och när mormor fick hela ansiktet (och ögonen!) bränt av maneter.. Men det var då det, nu får vi allt tro att detta går bra! De har varit på samma ställe flera gånger tidigare och känner till det litegrann därför. Visst är de tuffa som ska vara borta i två veckor, nyss 82 år fyllda?  





Lussekatter utan saffran!



Bjuder för ovanlighetens skull på en bild på mig själv. Tur att jag ska färga håret i övermorgon, har en härlig utväxt.

Kram och godnatt på er!


Gekås



Här har sjuksyrrorna och jag varit idag! Jag köpte bra grejer, inget direkt onödigt (vilket man ju fasligt lätt hittar där). Här har ni en liten lista på vad som fick följa med hem:

- Hörlurar till min Ipod
- Rakhyvlar
- Fyra filmer; Slumdog millionaire, Säg att du älskar mig, Hairspray, P.S. I love you
-
En kastrull till mamma i julklapp
- TREsemmé schampo och balsam (70 riksdaler för två stora flaskor!)
- Hålslagare
- Proffs torrschampo
- Fotkräm + fil
- Ansiktsmask
- Två urgulliga tomtar

Vi åkte hem smått snurriga, men glada och nöjda. Kanske lika bra att vi får pengar först imorgon, annars hade förmodligen betydligt fler saker åkt ner i korgen ;) 

Tack för en rolig dag! :)


Viskan

Här ser ni (...eller det kanske är just det ni inte gör, mobilkameran har varit framme) hur mysigt vi hade det på Viskan efter tentan i förmiddags. Frihet.



Emilia och Emma



Sofia och Anja


Fars dag



Idag var jag och mamma borta hos mormor och morfar med denna söta påse innehållande chokladmuffins. Vi åt middag och fikade med dem, sedan var jag tvungen att gå hem och plugga. Har första tentan i humanbiologi på onsdag. Vi påbörjade den nya kursen för någon vecka sedan, och redan ska cellen, skelettet och musklerna tenteras. 
Var egentligen bjuden hem till pappa (för första gången någonsin på Fars dag, faktiskt), men tyckte inte att jag hade tid att åka till Vara och tillbringa hela dagen där. Föreslog att jag kunde komma nästa helg och fira då istället. Mycket skönare att slippa känna stress inför tentan när jag är där. Undrar hur mycket mina två yngsta bröder har växt? Det var några år sedan jag såg dem sist...


RSS 2.0