Fredag

Morfar fick komma hem igår, så nu är allt nästan som vanligt. Förutom att det finns en risk för stor stroke i framtiden. Det skulle vara hemskt. Men just nu ser det ut som om han haft riktig tur. Älskade lilla söta morfar.

Har precis pratat med chefen för Husbonden och sagt att jag inte kan jobba där i sommar. Kändes jobbigt, eftersom det ställer till det för dem. Men hon sa från början att hon inte visste hur det skulle bli i sommar, hur mycket jobb det skulle bli. Och nu sa hon att det handlade om 2-3 veckor.. Jag måste jobba så mycket som möjligt när jag är ledig från skolan. Har 3 jobb nu - timanställning på sjukhuset, sommarjobb på äldreboendet i Seglora och timanställning på Husbonden (LSS-boendet för funktionshindrade). Och alla räknar med mig. Det här blev lite dumt, trodde ju inte att alla skulle svara ja. Men roligt givetvis :) Det har alltid varit så svårt att få jobb. Hoppas att det blir bra nu. Fortsätter med timanställningarna efter sommaren iallafall.

Idag blir det lugnt. Ska kolla igenom IKEA-katalogen och hämta inspiration inför flytten (:D), åka in en sväng till stan och handla åt mormor och morfar, tvätta, jogga, kolla på film och äta gott. Underbart att det inte är så mycket i skolan nu!

Reaktioner
Postat av: Maria

SV: Vad roligt! :) Var det ett bra ställe att växa upp på? Är det många barnfamiljer som bor runt omkring? :)

2010-08-07 @ 15:48:33
URL: http://vilsebarn.blogg.se/
Postat av: bea

svar; tack vännen :) hoppas allt är bra med dig och att vi ses snart!

2010-08-10 @ 20:22:41
URL: http://garageglamorous.devote.se

Säg vad du tycker här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

Din mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0